Cool uniformer er velegnet til varmt vejr

Ligegyldigt hvordan varmt og fugtigt det kan få, arbejdstagere kan holde deres cool ved at bære arbejdstøj lavet med nyeste videnskabeligt behandlede stoffer designet til mere jævnt regulere deres kropstemperatur på grundlag af året rundt.

“Disse uniformer er lavet med stof, der bogstaveligt talt væge sved væk fra huden, så fugt fordamper hurtigt,” siger Robert Isaacson, direktør i markedsføring nemlig UniFirst Corporation, en førende leverandør af uniformer og arbejde beklædning i hele USA og Canada. “Og der er en kritisk faktor når det kommer til at føle køligere i varmere vejr, som sved fanget på huden undertrykker sin evne til at ‘ånde’, hvilket gør arbejdstagerne føler varmere.”

Isaacson påpeger, at disse samme komfortudstyr fortsat, selv når udendørs termometre dip. “Når disse samme tekstiler er slidt i koldere vejr, de også væge ‘kølig’ fugt væk, som hjælper deres bærerne forbliver varm.”

Store ensartet leverandører og producenter, som UniFirst, har utallige muligheder, når du vælger tekstiler til at imødekomme nutidens arbejdsstyrke beklædningsgenstand. Men specielt behandlede polyestre, bruges i kombination med bomuld, er blevet det foretrukne valg for millioner af ensartet bærerne på grund af de samlede komfortudstyr og on-the-job holdbarheden de giver.

“Mange polyestre er nu lavet af mikrofibre, der er”spundet”til en blødere touch,” siger Isaacson. “Så når du kombinerer spundet polyester med bomuld, du tage tøjs blødhed niveau op et hak. Tilføj i en særlig fugtspredende behandlinger og polyester’s evne til at modstå rynker, snavs og hudafskrabninger, og du virkelig har en af de ‘sejeste’ summertime uniformer eller for sags skyld, en af de ‘varmeste’ kan du finde under koldere vejr.”

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.