Hvordan til at gøre dit arbejde lettere

Techies kunne gøre meget mere for at gøre vores liv på arbejde nemmere og mere behagelig.

Tage telefon, f.eks. Jeg ved ikke om dig, men der er flere ting, at fejl mig om at tale på en af disse beskæmmet instrumenter.

Først og fremmest er der de lange samtaler. Personligt, ville jeg gerne se en enhed, der er installeret på alle telefoner, hvorved business opkald, der varer over 10 minutter er skåret af, medmindre personen på den modtagende ende slag en standardknap. Den person, der havde lagt opkaldet oprindeligt skulle betale tredobbelt satser for at erstatte opkaldet.

En anden ting, helst der er en død tavshed på linjen i mere end 45 sekunder, maskinen ville automatisk hænge og den samme regel for tilbagekaldelse anført ovenfor ville træde i kraft.

Det ville være nyttigt at have en lommeformat instrument, der deaktiverer telefon i kontoret for et perspektiv, når man er klar til at foretage den endelige salgstale.

Techies kunne forbedre møder

Techies kunne gøre meget for at forbedre møder.

Til at begynde med vil jeg foreslå, at noget lignende en vaporizer placeres i alle mødelokaler. Maskinen vil aktiveres ved specifikke hændelser, der udsender en usynlig tåge af en lugtfri kemiske passer til behovet.

Et sådant kemikalie ville lydløst spredt omkring i værelset, når nogen præsentation varer længere end 12 minutter uden afbrydelse. Det ville medføre hjerner af lyttere til at slukke vidtløftige af præsentationsværten og automatisk indstille til at overveje en dag i foråret, en favorit fiskeri hul eller nogle andre vittighed. Selvfølgelig, det ville have til at arbejde, så for øjnene af publikum synes at være lyse og fokuserede som hvis de var intenst interesseret.

Samme virkning medfører, når man erklærer, at de ønsker at stille et spørgsmål og derefter foretage en selvhævdende erklæring varede mere end tre minutter.

Åh, ja, medfører den usynlige tåge også en opsplitning hovedpine for personer, der begår én af følgende overtrædelser:

Høre en idé for første gang og straks starte i en refleksmæssigt forklaring på, hvorfor det virker.

Føre en høj side samtale mens formanden forsøger at drive forretning af mødet.

Nægte at få alvorlige, når alvorlige business drøftes.

Afvige fra de angivne emne drøftes mere end to gange i ethvert møde.

En anden god ting ville være en lille pille, at man kunne tage under møder, som ville tillader en at sove med åbne øjne og hals og skuldre oprejst.

Techies kunne hjælpe med etikette på arbejde, også.

Jeg er sikker på, kunne være opfundet en enhed, som vil medføre en hæs ringen for ørerne af enhver, der undlader at sige “Tak” for en tjeneste eller et job godt klaret. Det vil også arbejde på alle, der tager kredit for en andens ‘ arbejde. Dem, der sædvanligvis går ind i en anden persons office, når han eller hun er på telefonen, sidder, opfanger et magasin og virker som om de ikke lytter ville høre den samme ubehagelige lyd.

Jeg ville også gerne nogle lidt instrument, som ville forårsage ekstreme ubehag til mennesker, der læser ting på andre folks skriveborde, selvom de læser dem op og ned.

Vi har også brug for en masse tech hjælp med rejse med fly.

Det ville være rart at have en enhed til at sprøjte farvestof på et stykke bagage, der er anbragt oven på en anden persons omhyggeligt foldede frakke i overhead rum.

Jeg er sikker på der ville være et marked for et kemikalie, som man ville anvende til hans tøj, der ville medføre seatmates at lide ubehageligt trætte øjne, hvis de forsøger at læse sine papirer. Den samme spray ville medføre seatmates at have et mildt tilfælde af stivkrampe, hvis de gentagne gange forsøger at slå op uønskede samtaler.

Nogle af disse nyttige gadgets kan virke en smule langt ude ved første øjekast, men de formentlig kunne oprettes, hvis der er tilstrækkelig efterspørgsel efter dem. Nu er det tid til at sige op.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.