Personal Finance – har forbrugerne haft en mave fuld af personlig gæld?

For måneder var vi trigger-knalde glad for, at sætte vores dagligvarer, tøj, ferie og gebyrer på vores kreditkort. Vi ønskede realkreditlån, vi tog lån, vi iagttog ejendommen stigen og hvad ikke til at bære. Uanset om du var født middelklassen, havde middelklassen forhåbninger, du blev middelklassen gennem dit forbrug. Gæld united mennesker omkring Det Forenede Kongerige, vi sympatiserede med hinanden på hvad vi kunne tillade os – men det gjorde ikke noget, vi stadig købte den. Snart alle havde en flaske af Jacob’s Creek i deres køkken og oliven og humous i køleskabet.
Endnu, synes det som om en gæld samvittighed indstilling. Her til morgen, trykt The Guardian en historie at landsdækkende havde rapporterede en 0,2% nedgang i den gennemsnitlige hus pris, mens the Times rapporterede om en erklæring fra Bank of England, viser, at kreditkort lån var på sin langsomste hastighed for mere end fire år, med realkreditlån også meget statisk.
Ifølge seneste Department of Trade and industri undersøgelse, 5% af individer rapporteret at finde deres husstand gældstilbagebetalinger en “tunge byrde” og 4% af personer er i øjeblikket bag i betalinger for mindst én kredit engagement eller indenlandske bill over den sidste tre måneder.
Ifølge kredit handling, i December 2004 1,2 millioner elektricitet og 1 million gas indenlandske kunder stod bag i tilbagebetale deres gæld til deres leverandør. Desuden 20% af mennesker siger at de forsømmer ofte tjekker deres bank balance, fordi “de er for bange til at finde ud af, hvor mange penge de har”, ifølge Lloyds TSB.
Kredit handling også rapporteret, at antallet af folk, der søger om hjælp til at administrere deres gæld var næsten fordoblet i maj i 2005, sammenlignet med tallene i maj 2004 og en undersøgelse fra Relate viste, at 44% af par finde penge til at være et stridsspørgsmål i deres forholdet og en fjerdedel af mennesker i gæld modtager behandling for stress, depression og angst fra deres praktiserende læge.
Det behøver ikke at være alle undergang og dysterhed dog. Hvis du er heldig nok til at have ingen udestående gæld, kan du holde dig finanser i form af udnyttelse af tjenester af sites som moneynet, der leverer finansielle produkt pris sammenligning information og omfattende forbruger informationsguider. Hvis du har nogen udestående gæld, kan du søge rådgivning fra forbrugerkredit rådgivning Service (CCCS) eller borgernes råd og finansielle sammenligning sites som lowermybills og moneynet også give detaljerede forskning om gæld konsolidering lån og gæld Management.
Ressourcer:

One Comment

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.