Sådan finder du det bedste kviklån

Er du i vildrede, når du leder nettet igennem for at finde det billigste og hurtigste kviklån? Der findes massevis af hjemmesider, der tilbyder dig både det ene og det andet, og det kan til tider være svært at holde tungen lige i munden.

Derfor finder du her en lille guide, der forhåbentligt kan hjælpe dig på vej i forhold til din søgning. Om end de fleste udbydere gerne ønsker at portrættere deres kviklån som det bedste, er der nemlig en række faktorer der er hver at kigge særlig godt efter, når du er på jagt efter den bedst mulige løsning.

Dette skal du være opmærksom på

Nettet er fyldt med tilbud på kviklån, hvorfor det ikke er særlig svært at finde muligheder for at låne penge. Det vigtige er dog at finde den rigtige mulighed, der giver bedst mening for dig og din situation.

Der er tre centrale faktorer som du bør vurdere hvor billige tilbuddene er ud fra; renter, gebyrer og ÅOP (årlige omkostninger i procent). Renten er den månedlige betaling for dit lån, og kommer enten som fast rente eller variabel, hvor procentsatsen på din betaling kan svinge. Det er altså op til den enkelte at afgøre, hvorvidt man finder sidstnævnte en attraktiv låneform. Fordelen ved et kviklån fremfor et lån i banken er, at ventetiden er kortere og at der ikke forlanges at du stiller den samme sikkerhed for dit lån, men det medfører også at renten er højere.

Derudover følger der gerne en række gebyrer med optagelse af lån, hvilket selvsagt får den samlede pris til at stige. Såfremt dit lån strækker sig over minimum et år, kan du vurdere den samlede årlige pris ved at kigge på ÅOP.

Sådan finder du det rigtige lån

De første du bør gøre, når du er på jagt efter landets bedste hurtig lån, er at lave en grundig sammenligning af de forskellige tilbud, og derfra udvælge en håndfuld, der passer til dig. Lånene skal vurderes på prisen, lånebeløbet, løbetiden, hvilke krav der stilles til dig, samt andre evt. fordele.

Når du har snævret feltet ned, kan du påbegynde dine ansøgninger. Låneansøgninger er helt gratis og uforpligtende, hvorfor du roligt kan søge på mere end bare et enkelt lån, inden du træffer din endelige beslutning om, hvilket et du vil gå med. Det er først når du har fået tilsendt en lånekontrakt, læst den igennem, og underskrevet kontrakten via NemID, at lånet er godkendt, og du kan modtage dine penge.