Udnyt din tid med organisation

Jeg gerne tjene penge og mens jeg åbne breve, betale regninger, eller arkivering papir jeg gør ikke hvad jeg kan lide. Her er et par enkle ting jeg gør, kan medvirke til at strømline dit arkiveringssystem og få dig mere tid.

Jeg købte en god, brugt arkivskab til en brøkdel af detail-cost fra den lokale regering asset recovery butik hvor de sælger brugt udstyr. Mærkeligt nok, har jeg brugt mere på mapper end på kabinettet.

Kabinettet jeg afgjort på er en 2 skuffe vandret tekst omkring 27 inches høj, 36 inches lang og 18 inches dyb. Øverste skuffe jeg bruger til at spore aktuelle aktivitet af dag og måned. Den nederste skuffe jeg bruge til at spore klienter ved år. Jeg bruge farvede juridiske størrelse hængende mapper til at adskille aktiviteter.

31 blå mapper angivet med tal fra 1 til 31 for hver dag i måneden. Som mail kommer, jeg åbne den og bestemme, hvornår der er behov for indsats. Jeg fil det vigtig del for dag i aktion, trash resten, og mit skrivebord er normalt klar på mindre end 5 minutter.

Dreng, kan jeg stadig lide tom mappe dage og gøres ved at sætte så mange ting at gøre i mapper på dage jeg nødt til at betale regninger. De færre dage for at skubbe papir jo bedre. Når aktionsdag ankommer kigge jeg i mappen, budget min tid for hvad har krævet, og gøre det så hurtigt som muligt. Jeg skriver kontrollen og filen resten i afsnittet månedlige, så flytte mappen daglige til bagsiden af cue med morgendagens dato venstre først i linje.

De månedlige mapper er i tre grupper, betalt, grund, og modtaget. Gruppen betalt er gemt på to måder. Den første måde bruger grå mapper mærket med navnet på kreditor som bank, kreditkort, etc. Den anden gruppe bruger gule mapper mærket med årets måneder. De gule mapper spore min daglige kvitteringer for udgifter for den måned, herunder småpenge køb.

Gruppen due omfatter 1 orange mappe markeret aktuelle og 3 røde mapper mærket 30, 60 og 90 dage. Når jeg udstede en faktura eller få går opgørelse af indtjening fra et affilieret program en papirudgave til orange-fil. Når betaling er modtaget, er faktura eller erklæring sat i en grøn farvet fil med navnet for den kunde eller affiliate program, der betalte. Hvis der ikke foretages betaling, overføres posten papir til mappen markeret 30, 60 eller 90 dage. Jeg tager forskellige handling hvor kriminel kontoen er og naturligvis forsøge at holde de røde mapper så lille som muligt.

One Comment

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.